Povratak u Svijet Primata

Dragi prijateljice i prijatelji, roditelji, djeco, sestre i braćo, nakon 10 godina u Rupi, u Totalnoj Apstinenciji, Meditaciji i IntraExternoj Metamorfozi  javljaMo vaM se strujeći M. Trenutno analiziramo situaciju koja nas je zatekla prilikom Povratka u Svijet Primata. Na prvi pogled se čini da su konzumentski pristup digitalizaciji u Socijalnim i Nesocijalnim Medijima amplificirao Primitivni Nagon ka Sreći u Nesreći do neslućenih razmjera. Stari, bogati i bezmoralni ljudi su predsjednici, nepismeni i korumprani su ministri. Mlijeko je jeftinije od vode, banana od šljive. Sve po planu.
Štab za Manipulisanje Naša Dva Mozga (ŠZMN2M) je ponovo uključen.

Važno Obavještenje za Konzumente!

Za sve one koji su u medjuvremenu željeli nešto naručiti, a mi nismo željeli isporučiti. Ovdje možete naručiti mnoštvo proizvoda za stare i mlađe neo-primate: https://shop.spreadshirt.de/machineria/

Minimalna provizija koju dobijamo od partnera, biće uložena u predizbornu kampanju naše stranke “Manje Zlo” kojoj nije potreban Program, ali koja vlada univerzalniM MetodaMa Manipulacije i Psihološku Arhitekturu Stada da vas uvjeri u suprotno! Ukoliko imate pitanja u vezi proizvoda ili predivnog narudžbenom procesa – molimo vas, kontaktirajte direktno partnera, jer ovaj komercijalni servis ne obavljamo mi, nego oni!

Kupujte samo ono što vam treba!

Živjela Manipulacija!

VoliM!